Webmasters

Dit is de informatiepagina voor webmasters of beheerders van andere websites. Wanneer u op zoek bent naar meer informatie over verwijzen of doorlinken naar de site is dit de juiste plek. Ook voor gegevens over de website, of over de achtergrond van het ontstaan ervan, kunt u hier terecht.

De volgende afbeeldingen zijn vrij om te gebruiken:

Link naar GeloofIk
Logo groot 422x164
Link naar GeloofIk
Logo klein_zwart 140x44
Link naar GeloofIk
Logo klein_wit 160x51

De juiste aanduiding voor de site is http://www.geloofik.nl wanneer u naar een stroming wilt verwijzen kunt u deze als map toevoegen, zoals http://www.geloofik.nl/hindoeisme/ Een verwijzing van een andere site wordt zeer op prijs gesteld. Voor de informatie kunt u de volgende tekst gebruiken:

GeloofIk.nl - Zelfstandig leren over geestelijke stromingen.

GeloofIk.nl is een website voor kinderen in de hogere groepen van de basisschool. Er is veel interessante informatie over de geschiedenis, regels, personen en plaatsen die horen bij Jodendom, Christendom, Islam, Hindoeisme, Boeddhisme en Humanisme. Door het zelfstandig maken van vragenlijsten is er veel te leren over deze geestelijke stromingen.

U kunt deze tekst hier ook onopgemaakt ophalen.

In 2001 is het begin van de site gemaakt in het kader van een afstudeerscriptie. Vandaar dat de opmaak van de pagina's niet is zoals deze tegenwoordig hoort te zijn. Het maken van de pagina's is in het begin gedaan met Microsoft Frontpage, en later met de hand bijgesteld aan de juiste HTML-eisen. Er wordt hard gewerkt aan modernisering van de opmaak en stijlen, zoals met deze test.

Auteur en programmeur van de site is Arjan Heek. Voor vragen en opmerkingen kunt u mailen naar arjan (a) geloofik.nl of een bericht via de site achterlaten. Veel succes met de eigen onderneming en het vergroten van de kennis van de wijde wereld.

terug